Thuisrestaurants - Single diners - Workshops

Vragen? Bel me gerust:
0416 27 30 28  / 06 26 94 71 42

leer me meer

Workshops

Je kunt bij mij terecht voor de volgende workshops:

Eten of bakken zonder suiker

Best lastig om te minderen met suiker. Wil dat dan zeggen dat er helemaal geen ‘zoet’ meer in je leven is? Natuurlijk wel, ik geef antwoord op de vraag: “Hoe?”

 

De Italiaanse keuken

In Italië kreeg ik 3 weken elke dag les. In het maken van een heerlijke tomatensaus met kleine roma tomaatjes. Ze zagen er niet uit, maar de smaak… Delizioso e bonissima!

 

De Hollandse pot

Een lekkere stampot, draadjesvlees, stoofschotels, de smaak van vroeger.. Maar hoe doe je dat ook alweer? Bel me, en we gaan samen aan de slag!

 

Gezond en lekker koken

Met alle nieuwe inzichten uit allerlei onderzoeken raakte ik de draad kwijt. Ja, natuurlijk gezond, maar wat is in hemelsnaam gezond? Samen gaan we aan de slag en ik vertel je dingen waar je houvast aan hebt bij de dagelijkse boodschappen. Elke dag net een beetje gezondere keuzes maakt al een groot verschil na een week of 4! Wil je weten wat dat is?….

 

Hoe lunch ik verantwoord?

De lunch is hèt moment om weer op krachten te komen voor de middag. Een lunch die bereid wordt met ingrediënten die gegroeid en/of gebloeid hebben geeft de meeste energie.

 

Hoe zet ik een goed ontbijt voor mij en/of de kinderen in elkaar?

Het ontbijt: de start van de dag. Hoe draag ik er zorg voor dat mijn kinderen de ochtend goed doorkomen, kunnen spelen of leren, zonder een dip? Wist je dat je keuze bij de start van de dag bepaalt of je die dag je ding kunt doen, of dat je de hele tijd aan t zoeken bent of te snaaien? Hoe? Ik vertel het je!

 

Alles wat hier boven staat zijn bestaande thema’s. Heb je zelf een goed idee dat je liever wilt doen? Dan gaan we dat vorm geven. De workshop wordt gegeven bij jou thuis of bij mij thuis.

 

Proeven en leren 

Heb je een groep(je) dat geïnteresseerd is in lekker eten, gezond eten, of een van de andere genoemde thema’s? Dan ben je welkom bij mij thuis. Tijdens de overdracht van informatie laat ik je datgene waar we over praten, vanzelfsprekend proeven. Dat is zeker de beste manier om nieuwe kennis tussen de oren te krijgen! Dat is pas genieten!

Vanzelfsprekend kan ik mijn verhaal ook bij jou thuis vertellen.

Maaltijden geserveerd

Gasten

Liter water gekookt

thuisrestaurants

Kom ook genieten van lekker eten 

Deze mensen hebben ook genoten

"Monique is een geweldige gastvrouw. Ze kookt lekker met veel afwisseling en ze maakt mensen blij!"

Joan, Kaatsheuvel

"De single diners zijn een unieke mogelijkheid om elkaar in een ontspannen sfeer te ontmoeten. Het is laagdrempelig en iedereen die komt, komt om een gezellige avond te hebben. Eten verbindt en Monique weet op haar eigen wijze iedereen te betrekken in de gesprekken. Je kunt op zoek zijn naar een partner of gewoon een leuke avond met gelijkgestemden. Al ken je van tevoren niemand, je zult na zo’n avond zeker geen spijt hebben dat je gekomen bent!"

Judith, Tilburg

"Het thuisrestaurant was een succes. Bij Monique voel je je meteen thuis; ze is een ster als gastvrouw en als kok. Nieuwe mensen ontmoeten en heerlijk eten. Ik ging voldaan, zowel fysiek als mentaal, naar huis. "

Petra Harlingen

Neem contact met me op

14 + 8 =