Thuisrestaurants - Single diners - Workshops

Vragen? Bel me gerust:
0416 27 30 28  / 06 26 94 71 42

Gezond en meer smaak

Nieuw eten voor singles in Kaatsheuvel

Bron: De Maasroute

Al drie jaar nodigt Monique Rikkers maandelijks mensen uit om bij haar te komen eten. Niet zo maar een warme hap, maar een uitgebreide dis rondom een bepaald thema. Bijvoorbeeld lente, Spaanse tapas of Italiaanse zon. Een bont gezelschap van gemiddeld zo’n zes deelnemers en van wisselende samenstelling, schuift dan aan haar eettafel aan.

Ontmoetingen

Monique legt haar ziel en zaligheid in de gerechten die ze maakt. Vers en zoveel mogelijk biologisch. Maar het zijn niet zozeer de feestelijke gerechten die haar thuisrestaurantje tot een succes maken. Nee. Het zijn de onverwachte ontmoetingen tussen mensen die elkaar vaak van te voren niet kenden. Eten als bindmiddel. Als vliegwiel voor sociale contacten en aanjager van een goed gesprek. ´Het met elkaar aan tafel zitten en samen genieten van lekker eten is daarmee het hoofddoel van de avond’, vertelt Monique. ‘Het is elke keer weer een verrassing hoe een avond verloopt. De ene avond passeren luchtige onderwerpen de revue, een andere avond komen persoonlijke thema’s op tafel.

Alleenstaand

Dat bracht Monique op de gedachte een speciale groep mensen aan te spreken, namelijk singles. ‘Ik ben zelf alleenstaand en weet hoe lastig het soms is.’ Samen een leuke avond hebben, ziet Monique als het primaire doel. ‘Maar als er echte stelletjes uit voortkomen, is dat leuk meegenomen!´

Kom ook genieten van lekker eten 

Deze mensen hebben ook genoten

"Monique is een geweldige gastvrouw. Ze kookt lekker met veel afwisseling en ze maakt mensen blij!"

Joan, Kaatsheuvel

"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua."

Kees op Tendam

"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing"

Petra Harlingen

Maaltijden geserveerd

Gasten

Liter water gekookt

thuisrestaurants

Neem contact met me op

1 + 12 =