Thuisrestaurants - Single diners - Workshops

Vragen? Bel me gerust:
0416 27 30 28  / 06 26 94 71 42

Kom genieten op elke laatste vrijdag van de maand!

Thuisrestaurant

Op de laatste vrijdag van de maand kook ik voor iedereen die zin heeft in een maaltijd en gezelligheid. We beginnen om 6 uur met een drankje en een smakelijk hapje bij het aperitief. Ondertussen maak je kennis met de andere gasten. Rond 7 uur gaan we aan tafel. Ik serveer een voor-, hoofd- en een nagerecht. We sluiten de maaltijd af met koffie en thee en ik zorg dan ook voor iets lekkers erbij. Het meeste maak ik zelf en het eten is grotendeels biologisch.
Laat je verrassen en schuif gezellig aan de grote tafel aan; we delen de kosten dus dat zit wel goed.

Wanneer je wilt komen, meld je dan aan via Facebook, of bel me op 06 – 26 94 71 42. Een appje kan ook. Wie het eerst komt…

Datums thuisrestaurants 

Normaal gesproken staat hier de planning, maar door de afgelopen Corona periode, mijn nieuwe werk in de zorg én een opleiding gaat het momenteel anders. Wanneer je je opgeeft via het contactformulier houd ik je op de hoogte wanneer ik kook voor het restaurant thuis. 

Maaltijden geserveerd

Gasten

Liter water gekookt

thuisrestaurants

Kom ook genieten van lekker eten 

Deze mensen hebben ook genoten

"Monique is een geweldige gastvrouw. Ze kookt lekker met veel afwisseling en ze maakt mensen blij!"

Joan, Kaatsheuvel

"De single diners zijn een unieke mogelijkheid om elkaar in een ontspannen sfeer te ontmoeten. Het is laagdrempelig en iedereen die komt, komt om een gezellige avond te hebben. Eten verbindt en Monique weet op haar eigen wijze iedereen te betrekken in de gesprekken. Je kunt op zoek zijn naar een partner of gewoon een leuke avond met gelijkgestemden. Al ken je van tevoren niemand, je zult na zo’n avond zeker geen spijt hebben dat je gekomen bent!"

Judith, Tilburg

"Het thuisrestaurant was een succes. Bij Monique voel je je meteen thuis; ze is een ster als gastvrouw en als kok. Nieuwe mensen ontmoeten en heerlijk eten. Ik ging voldaan, zowel fysiek als mentaal, naar huis. "

Petra Harlingen

Neem contact met me op

3 + 11 =