Thuisrestaurants - Single diners - Workshops

Vragen? Bel me gerust:
0416 27 30 28  / 06 26 94 71 42

Gezond en meer smaak

Biologisch

Ik kies zo veel mogelijk biologische groente en bij lokale afnemers uit de volle grond. Omdat de producten van dichtbij komen, zijn ze vers en dat is gezond. Ze krijgen de tijd om te groeien en te rijpen waardoor ze smaken zoals de natuur het heeft bedoeld: lekker en vol.

Ook bij vlees en vis kies ik voor biologisch. Ik vind het heel belangrijk dat de varkens hun staartje houden en in de modder kunnen rollen. Dat koeien niet opgejaagd worden voor hun melk of preventief ingeënt worden en dat kalfjes daglicht zien. Dat kippen ruimte hebben en hun snaveltjes mogen houden, kortom: een zo natuurlijk mogelijk leven leiden. Wanneer zij het goed hebben gehad, is dat ook beter voor ons.

Koken en eten is genieten. En het is alleen maar méér genieten wanneer dit gebeurt met producten die tijd en liefde hebben gehad om te groeien. Het is echt mogelijk. Probeer het en proef het verschil.

Maaltijden geserveerd

Gasten

Liter water gekookt

thuisrestaurants

Kom ook genieten van lekker eten 

Deze mensen hebben ook genoten

"Monique is een geweldige gastvrouw. Ze kookt lekker met veel afwisseling en ze maakt mensen blij!"

Joan, Kaatsheuvel

"De single diners zijn een unieke mogelijkheid om elkaar in een ontspannen sfeer te ontmoeten. Het is laagdrempelig en iedereen die komt, komt om een gezellige avond te hebben. Eten verbindt en Monique weet op haar eigen wijze iedereen te betrekken in de gesprekken. Je kunt op zoek zijn naar een partner of gewoon een leuke avond met gelijkgestemden. Al ken je van tevoren niemand, je zult na zo’n avond zeker geen spijt hebben dat je gekomen bent!"

Judith, Tilburg

"Het thuisrestaurant was een succes. Bij Monique voel je je meteen thuis; ze is een ster als gastvrouw en als kok. Nieuwe mensen ontmoeten en heerlijk eten. Ik ging voldaan, zowel fysiek als mentaal, naar huis. "

Petra Harlingen

Neem contact met me op

2 + 7 =