Thuisrestaurants - Single diners - Workshops

Vragen? Bel me gerust:
0416 27 30 28  / 06 26 94 71 42

Geen boodschappenstress, geen afwas!

Ik kook bij je thuis

Ik kook ook voor jou in je eigen huis, of op een andere locatie natuurlijk. Zonder stress genieten van een heerlijk diner, lunch of op een andere manier ondersteuning op ’t gebied van eten. Vooraf spreken we je wensen door en daarna ga ik aan de slag en neem je alle stress uit handen. Geen boodschappenstress, geen afwas…. Zo heb je je handen vrij voor je gasten. En in mijn gerechten voeg ik het geheime ingrediënt toe: een snufje liefde. Liefde voor koken, proeven en eten!….Hoezo genieten?

Neem contact met me op, of laat je telefoonnummer achter en ik bel je om de mogelijkheden te bespreken.

Maaltijden geserveerd

Gasten

Liter water gekookt

thuisrestaurants

Kom ook genieten van lekker eten 

Deze mensen hebben ook genoten

"Monique is een geweldige gastvrouw. Ze kookt lekker met veel afwisseling en ze maakt mensen blij!"

Joan, Kaatsheuvel

"De single diners zijn een unieke mogelijkheid om elkaar in een ontspannen sfeer te ontmoeten. Het is laagdrempelig en iedereen die komt, komt om een gezellige avond te hebben. Eten verbindt en Monique weet op haar eigen wijze iedereen te betrekken in de gesprekken. Je kunt op zoek zijn naar een partner of gewoon een leuke avond met gelijkgestemden. Al ken je van tevoren niemand, je zult na zo’n avond zeker geen spijt hebben dat je gekomen bent!"

Judith, Tilburg

"Het thuisrestaurant was een succes. Bij Monique voel je je meteen thuis; ze is een ster als gastvrouw en als kok. Nieuwe mensen ontmoeten en heerlijk eten. Ik ging voldaan, zowel fysiek als mentaal, naar huis. "

Petra Harlingen

Neem contact met me op

8 + 12 =