Thuisrestaurants - Single diners - Workshops

Vragen? Bel me gerust:
0416 27 30 28  / 06 26 94 71 42

Single en dol op lekker eten?

Single diners

Ben jij single en houd je van lekker eten? Ik organiseer een Date&Eet! Ik verzorg diners voor singles in een huiskamer. Het is op een zaterdag, begint om 5 uur en gewoonlijk duurt het tot een uurtje of half 11…
Een avondvullend programma dus! Zo kun je op een ontspannen manier kennis maken met de andere gasten. De avond wordt meestal ervaren als een combi tussen een netwerkborrel en een feestje. En ondertussen geniet je van een heerlijk vers gekookt menu. De ene keer Italiaans, dan Frans of Grieks, en altijd lekker en smakelijk.
Heb je interesse om gezellig  samen te zijn? Meld je dan aan.

Wat houdt een single diner in?

Het is steeds het plan om zo´n stuk of 20- 30 singles bij elkaar te brengen! Wanneer ik de gasten later vraag naar hun ervaring is hun mening steeds unaniem: ´Wow! Dit is een makkelijke manier om nieuwe, leuke en interessante mensen te ontmoeten. Laagdrempelig, verrassend en supergezellig! In een ongedwongen, huiselijke sfeer contacten leggen, praten en lachen en ondertussen genieten van eerlijk eten!´

Ik ben begonnen in mijn eigen huiskamer in Kaatsheuvel, maar inmiddels kook ik ook in andere plaatsen en heb ik ook een kookworkshop voor singles georganiseerd.

Bij aankomst verwelkom ik je met een lekker drankje: een rode of witte wijn, bier of een van de smaken fris. Daarna serveer ik eerst diverse lekkere hapjes. Daarna volgt een smakelijk voor-, hoofd- en nagerecht, bereid met verse ingrediënten. En bij de koffie en thee serveer ik iets lekker zoets. Het is dus een compleet verzorgde avond! En de ervaring leert dat het altijd erg gezellig is!

Datums single diners 

Datum en tijd Voor Plaats
Zaterdag 4 november Singles dames en heren alle leeftijden Sprang-Capelle

 

Ik heb me aangemeld: wat nu?

Nadat je je aanmeld via het contactformulier op deze website, mail ik je met informatie. Op Facebook staan de evenementen die gepland zijn. Je kunt daar laten zien dat je gaat! Neem een kijkje op Facebook zodat je ook een idee krijgt hoe het er op zo’n avond aan toegaat.
Heb je zin in deze gezellige avond? Geef je op door je naam, e-mailadres en telefoonnummer bij het contactformulier in te vullen.

Heb je interesse om gezellig  samen te zijn? Meld je dan aan!!

Hoe meer zielen, hoe meer vreugde

Wil je me helpen?
Ken je vrienden, vriendinnen, een collega, buurvrouw of -man, zwager, schoonzus die óók single is en misschien ook zin heeft in een leuke en gezellige avond? Vraag ze mee. Neem alle singles die je kent mee!!! Ben je geen single maar ken je wel singles? Stuur dan deze site door.


Heb je nog vragen? Bel of app me: 06 – 26 94 71 42.

Meld je aan voor een single diner