Thuisrestaurants - Single diners - Workshops

Vragen? Bel me gerust:
0416 27 30 28  / 06 26 94 71 42

Kom genieten van het thuisrestaurant op 22 september

Italiaanse avond

Datum: vrijdag 22 september
Aanvang: 18 uur
Adres: Julianalaan 78, Sprang-Capelle

Er is nu weer tijd voor de leuke dingen in het leven: samen eten! Ik begin in een klein groepje en maak een lekker Italiaans menu, mijn favoriete keuken. Op vrijdag 22 september ga ik achter de pannen staan en als je zin hebt om te komen eten, laat het me vooral even weten.

Zoals altijd begint het rond 18 uur en gaan we om en nabij 19 uur aan tafel. Als voorgerecht maak ik een lekkere salade Caprese met verse basilicum uit eigen tuin. Het hoofdgerecht wordt een pasta met garnalen, room en chili en als dessert maak ik zabaglione: een verrassend lekker dessert van eigeel met Marsala. Om je vingers bij af te likken.

Heb je zin om te komen? Bel of app me even (of vul het formulier hieronder in) en op volgorde van binnenkomst noteer ik je naam.

Ik zie je graag! Tot snel!
Monique

Aanmelden thuisrestaurant

Kom ook genieten van lekker eten 

Deze mensen hebben ook genoten

"Monique is een geweldige gastvrouw. Ze kookt lekker met veel afwisseling en ze maakt mensen blij!"

Joan, Kaatsheuvel

"De single diners zijn een unieke mogelijkheid om elkaar in een ontspannen sfeer te ontmoeten. Het is laagdrempelig en iedereen die komt, komt om een gezellige avond te hebben. Eten verbindt en Monique weet op haar eigen wijze iedereen te betrekken in de gesprekken. Je kunt op zoek zijn naar een partner of gewoon een leuke avond met gelijkgestemden. Al ken je van tevoren niemand, je zult na zo’n avond zeker geen spijt hebben dat je gekomen bent!"

Judith, Tilburg

"Het thuisrestaurant was een succes. Bij Monique voel je je meteen thuis; ze is een ster als gastvrouw en als kok. Nieuwe mensen ontmoeten en heerlijk eten. Ik ging voldaan, zowel fysiek als mentaal, naar huis. "

Petra Harlingen

Neem contact met me op

9 + 7 =