Thuisrestaurants - Single diners - Workshops

Vragen? Bel me gerust:
0416 27 30 28  / 06 26 94 71 42

Kom genieten van het thuisrestaurant

Italiaanse avond

Datum: zaterdag 29 juni 2024
Aanvang: 18 uur
Adres: Julianalaan 78, Sprang-Capelle

Om lekker Italiaans te eten, hoef je niet altijd naar Italië.. Want echt genieten doe je samen. Lekker lachen, eten en drinken, maar ook uitgebreid natafelen… De open keuken en de lange tafel geven een informele sfeer waardoor je je snel thuis voelt. De beste garantie voor een geslaagde avond in een gezelllige en ontspannen sfeer!

De kracht van de Italiaanse keuken is de puurheid, eenvoud en eerlijkheid. Voor het eten kies ik dan ook mooie en verse ingrediënten en verwerk die tot verrassende, pure en eerlijke gerechten. Na het aperitief starten we een pasta Carbonara, lekker smeuïg, met spek en eieren. Daarna een stukje vlees, met gegrilde groente en een verse rucola salade. Als dessert maak ik een panna cotta. Waan je voor even in La dolce Italia…

Je bent van harte welkom op zaterdag 29 juni. Ik zie je graag…

Aanmelden thuisrestaurant

1 + 3 =

Kom ook genieten van lekker eten 

Deze mensen hebben ook genoten

"Monique is een geweldige gastvrouw. Ze kookt lekker met veel afwisseling en ze maakt mensen blij!"

Joan, Kaatsheuvel

"De single diners zijn een unieke mogelijkheid om elkaar in een ontspannen sfeer te ontmoeten. Het is laagdrempelig en iedereen die komt, komt om een gezellige avond te hebben. Eten verbindt en Monique weet op haar eigen wijze iedereen te betrekken in de gesprekken. Je kunt op zoek zijn naar een partner of gewoon een leuke avond met gelijkgestemden. Al ken je van tevoren niemand, je zult na zo’n avond zeker geen spijt hebben dat je gekomen bent!"

Judith, Tilburg

"Het thuisrestaurant was een succes. Bij Monique voel je je meteen thuis; ze is een ster als gastvrouw en als kok. Nieuwe mensen ontmoeten en heerlijk eten. Ik ging voldaan, zowel fysiek als mentaal, naar huis. "

Petra Harlingen

Neem contact met me op

5 + 9 =