Thuisrestaurants - Single diners - Workshops

Vragen? Bel me gerust:
0416 27 30 28  / 06 26 94 71 42

Kom genieten van het thuisrestaurant

Asperge avond

Datum: vrijdag 31 mei
Aanvang: 18 uur
Adres: Julianalaan 78, Sprang-Capelle

Héél graag nodig ik jullie uit om op vrijdag 31 mei weer eens aan tafel te schuiven!

Op het menu staan asperges… In de klassieke vorm; asperges met aardappeltjes, een gekookt eitje, ham en gesmolten boter. Het voorgerecht is een licht gebonden aspergesoep en als dessert serveer ik aardbeitjes van de boer met een lekkere dikke dot slagroom…

Er zijn veel mensen die zich in de afgelopen tijd hebben opgegeven voor de single diners en nu voor het eerst een mailtje krijgen. Hoewel er wél singles komen, staat dit etentje open voor iedereen, dus niet specifiek voor singles. Maar voel je vrij om eens te komen proberen…

Zoals altijd begint het rond 18 uur en gaan we rond 19 uur aan tafel. Heb je zin om te komen? Mail, bel of app me. Op volgorde van binnenkomst noteer ik je naam.

Ik zie je graag! Tot snel!
Monique

Aanmelden thuisrestaurant

Kom ook genieten van lekker eten 

Deze mensen hebben ook genoten

"Monique is een geweldige gastvrouw. Ze kookt lekker met veel afwisseling en ze maakt mensen blij!"

Joan, Kaatsheuvel

"De single diners zijn een unieke mogelijkheid om elkaar in een ontspannen sfeer te ontmoeten. Het is laagdrempelig en iedereen die komt, komt om een gezellige avond te hebben. Eten verbindt en Monique weet op haar eigen wijze iedereen te betrekken in de gesprekken. Je kunt op zoek zijn naar een partner of gewoon een leuke avond met gelijkgestemden. Al ken je van tevoren niemand, je zult na zo’n avond zeker geen spijt hebben dat je gekomen bent!"

Judith, Tilburg

"Het thuisrestaurant was een succes. Bij Monique voel je je meteen thuis; ze is een ster als gastvrouw en als kok. Nieuwe mensen ontmoeten en heerlijk eten. Ik ging voldaan, zowel fysiek als mentaal, naar huis. "

Petra Harlingen

Neem contact met me op

8 + 12 =