Thuisrestaurants - Single diners - Workshops

Vragen? Bel me gerust:
0416 27 30 28  / 06 26 94 71 42

Kom genieten van het single diner op 4 november

Single diner

Datum: zaterdagavond 4 november
Aanvang: 17 uur
Adres: Julianalaan 78, Sprang-Capelle
Kosten: 49,95 

Op zaterdag 4 november organiseer ik een weer gezellige avond waarbij je andere singles kunt ontmoeten. Met een sprankelend drankje verwelkom ik je bij aanvang. Daarna kun je kennismaken met de andere gasten! Mijn doel is in een ongedwongen sfeer mensen met elkaar in contact te brengen onder het genot van een drankje en lekker eten. De ervaring leert dat het altijd gezellige avonden zijn, er regelmatig vervolg afspraken uitkomen en soms zelfs een echte match! Ik zorg een lekker wijntje, een biertje of wat fris en verzorg lekker toegankelijk eten. Rond 22.00 uur serveer ik een kopje koffie of thee en rond 23.00 uur sluiten we af…

Ken je nog andere singles? Misschien dat jij niet op je vriend, vriendin, zwager, collega, of buurvrouw valt, maar misschien vind hij/zij het óók leuk om te komen! Stuur vooral deze mail door!

Durf jij het aan om de stap over de drempel te maken? En heb je zin om op deze ongedwongen manier nieuwe mensen te leren kennen? Geef je op en kom!

Je kunt je aanmelden door mij een appje te sturen, me te mailen of me te bellen (of vul het formulier hieronder in). Ik stuur je een tikkie. Je aanmelding is definitief wanneer je het tikkie hebt betaald.

Afmelden
Mocht er toch iets tussen komen, dan kun je je tot een week van tevoren (t/m 27 oktober) gratis afmelden. Daarna betaal je de helft en vanaf 2 november betaal je het hele bedrag. Je kunt natuurlijk altijd iemand anders in plaats van jou laten deelnemen.

Ik zie je graag! Tot snel!
Monique

Aanmelden single diner

Kom ook genieten van lekker eten 

Deze mensen hebben ook genoten

"Monique is een geweldige gastvrouw. Ze kookt lekker met veel afwisseling en ze maakt mensen blij!"

Joan, Kaatsheuvel

"De single diners zijn een unieke mogelijkheid om elkaar in een ontspannen sfeer te ontmoeten. Het is laagdrempelig en iedereen die komt, komt om een gezellige avond te hebben. Eten verbindt en Monique weet op haar eigen wijze iedereen te betrekken in de gesprekken. Je kunt op zoek zijn naar een partner of gewoon een leuke avond met gelijkgestemden. Al ken je van tevoren niemand, je zult na zo’n avond zeker geen spijt hebben dat je gekomen bent!"

Judith, Tilburg

"Het thuisrestaurant was een succes. Bij Monique voel je je meteen thuis; ze is een ster als gastvrouw en als kok. Nieuwe mensen ontmoeten en heerlijk eten. Ik ging voldaan, zowel fysiek als mentaal, naar huis. "

Petra Harlingen

Neem contact met me op

9 + 2 =