Eten voor singles

Ben jij single en houd je van lekker eten? Date & Eet! Ik organiseer huiskamer-single-diners. Het is altijd op een zaterdag, begint om 5 uur en gewoonlijk duurt het tot een uurtje of 11... Een avondvullend programma dus! Ik serveer een heerlijk vers gekookt menu en de prijs is inclusief drankjes. Het is steeds het plan om zo´n stuk of 20- 30 singles bij elkaar te brengen!
Wanneer ik de gasten later vraag naar hun ervaring is hun mening steeds unaniem: 'Wow! Dit is een makkelijke manier om nieuwe, leuke en interessante mensen te ontmoeten. Laagdrempelig, verrassend en supergezellig! In een ongedwongen, huiselijke sfeer contacten leggen, praten en lachen en ondertussen genieten van eerlijk eten!'

Bij aankomst verwelkom ik je met een lekkere Kir Royal. Of een rode of witte wijn, bier of een van de smaken fris. Bij 't aperitief ga ik rond met lekkere hapjes. Dan volgt een smakelijk voor-, hoofd- en nagerecht, bereid met verse ingrediënten. En bij de koffie en thee serveer ik iets lekker zoets. Het is dus een compleet verzorgde avond! En de ervaring leert dat het altijd erg gezellig is!

Aanmelden
Nadat je je aanmeld via het contactformulier op deze website, mail ik je met de vraag voor een (aan)betaling. Twee weken van te voren stuur ik je een verzoek om het resterende gedeelte over te maken. Tot die tijd is annuleren kosteloos. Op Facebook staan de geplande evenementen. Je kunt daar laten zien dat je gaat! Neem een kijkje op Facebook zodat je ook een idee krijgt hoe het op zo'n avond eraan toegaat.
Heb je zin in deze gezellige avond? Geef je op door je naam, e-mailadres en telefoonnummer bij het contactformulier in te vullen. Ik stuur je dan een mailtje. Meedoen kost € 39,95. Dat is voor de avond, inclusief eten en drinken.

Wil je me helpen?
Ken je vrienden, vriendinnen, collega's, een buurvrouw of -man, zwager, schoonzus die óók single is en misschien wel zin heeft in een leuke en gezellige avond? Vraag ze mee! Neem alle singles die je kent mee. Ben je geen single maar heb je wel single vrienden en vriendinnen? Wijs ze dan op deze website of stuur 'm meteen door naar hen.

Heb je nog vragen? Bel of app me: 06 - 26 94 71 42.

datum en tijd voor plaats
zaterdag 18 januari vanaf 17 u single diner dames & heren 35- 55 Eindhoven
zaterdag 8 februari vanaf 17 u single diner dames & heren 50 - 60 Kaatsheuvel
zaterdag 7 maart vanaf 17 u diner dames & heren Eindhoven
zaterdag 21 maart vanaf 17 u single diner dames Kaatsheuvel
zaterdag 18 april vanaf 17 u single diner dames & heren 40+ Gouda
zaterdag 16 mei vanaf 17 u kookworkshop dames & heren Kaatsheuvel
zaterdag 20 juni vanaf 17 u single diner dames & heren 40+ Wijk bij Duurstede
zaterdag 25 juli vanaf 17 u dames & heren Nog onbekend
zaterdag 22 augustus vanaf 17 u dames & heren Nog onbekend

Heb je zin in een single diner bij je thuis? Dat kan! Neem daarvoor contact met me op ...