Eten voor singles

Ben jij single en wil je om andere singles ontmoeten? Ik organiseer huiskamer-single-diners. Date & Eet! Het is altijd op een zaterdag en begint om 5 uur. Gewoonlijk duurt het dan tot een uurtje of 11... Een avondvullend programma dus! Ik serveer een heerlijk vers gekookt menu, de prijs is inclusief drankjes en.... de doelstelling is om zo´n stuk of 25- 30 andere singles bij elkaar te brengen! In het begin van de avond gaan we rond met lekkere hapjes voor bij t aperitief. Dan volgt een smakelijk voor-, hoofd- en nagerecht. Bij de koffie en/of thee serveren we altijd iets lekkers. Dus een compleet verzorgde avond! Hoe gezellig is dat?

Ik vraag de gasten altijd naar hun ervaring en de mening was steeds unaniem: wow! Wat een aantrekkelijke manier om nieuwe, interessante mensen te ontmoeten. Laagdrempelig, verrassend en supergezellig! In een ongedwongen, huiselijke sfeer contacten leggen en ondertussen genieten van eerlijk eten!

Aanmelden
Nadat je je aanmeld via het contactformulier op deze website, mail ik je met de vraag voor een aanbetaling. Twee weken van te voren stuur ik je een verzoek het resterende gedeelte over te maken. Tot die tijd is annuleren kosteloos. Ik zou het superleuk vinden wanneer je komt! Wordt dus (snel) vervolgd. Op Facebook heb ik een evenement aangemaakt en kun je laten zien dat je gaat! Neem een kijkje op Facebook zodat je een idee krijgt hoe het eraan toegaat.

Wil je me helpen?
Misschien ken je wel mensen: vrienden, collega's, een buurvrouw of -man die single is en ook zin heeft in een leuke en gezellige avond? Vraag ze mee! Heb je zin in deze gezellige avond? Geef je op door je naam, e-mailadres en telefoonnummer bij het contactformulier in te vullen. Ik stuur je dan een mailtje. Meedoen kost € 39,95. Dat is voor de avond, inclusief eten en drinken. Heb je nog vragen? Bel of app me op 06 - 26 94 71 42. Neem al je single vriend(in)en mee! Ben je geen single maar heb je wel single vrienden en vriendinnen? Stuur deze uitnodiging dan door naar hen.
 

datum en tijd voor plaats
zaterdag 22 juni vanaf 17 u dames & heren 40+ Wijk bij Duurstede
zaterdag 6 juli vanaf 17 u dames & heren 40+ Culemborg
zaterdag 13 juli vanaf 17 u single diner heren Kaatsheuvel
zaterdag 20 juli vanaf 17 u single diner dames Kaatsheuvel
zaterdag 3 augustus vanaf 17 u dames & heren 40+ Kaatsheuvel
zaterdag 21 september vanaf 17 u dames & heren 30 - 45 Kaatsheuvel
zaterdag 9 november vanaf 17 u dames & heren 40+ Wijk bij Duurstede
zaterdag 18 januari vanaf 17 u dames & heren 35 - 55 Eindhoven

 

Heb je zin in een single diner bij je thuis? Ook dat kan! Neem daarvoor contact met me op ...