Gezond en lekker eten of misschien suikervrij? Voel je ook fit door wat je eet!

PRAKTISCHE WORKSHOPS

Overzichtelijk van A tot Z alles uitgelegd ...

….. ik houd van lekker eten. Gaandeweg de jaren word ik er steeds bewuster van wat eten voor je doet. Ik vind het fascinerend om dat te ontdekken. Om dat te ervaren kook ik steeds vaker.


Daarna liep ik tegen het huidige woud van voedingsmiddelen aan. Hoe vind je nog je weg? En wat is gezond? Veel zaken zijn in de volksmond bekend: van bleekselderij ga je plassen, vis heeft gezonde vetten, melk de witte motor, etc…. Van sommige voeding kom je aan, weer andere maakt dat je afvalt, groene bladgroente geeft je energie, margarine zorgt voor cholesterol verlaging? Wat is waar?

 

Voor mij is gezamenlijk eten een van de genoegens van het leven: in ontspanning samen met familie of vrienden eten nodigt uit om te praten, te delen en samen een herinnering te maken.


Graag nodig ik je van harte uit op deze site verder te lezen. Ik hoop dat ik je warm kan maken voor het effect en de werking van voeding en dat je geïnteresseerd wordt. Mocht je meer willen weten of je op willen geven voor een van de onderdelen, neem dan contact met me op!